Har samlet over 190.000,- til veldedighet!

BIS Charity har i år samlet rekordsummer til veldedighet, og bidrar med over 190.000 kroner til veldedige formål!

For omtrent et år siden ble Knut Are Sedsbøe valgt som leder for veldedighetsgruppen “BIS Charity”, og har siden den gang samlet historiske summer til veldedighet. Leger Uten Grenser ble bestemt som hovedformål av Generalforsamlingen høsten 2017.

I løpet av våren har BIS Charity samlet 196.500 kroner som er fordelt på tre veldedige formål:

  • Leger Uten Grenser: 122.000,-
  • Kreftforeningen: 61.650,-
  • Unicef: 12.909,-

I tillegg bidro gruppen under gaveinnsamling til sykehusbarna og var en viktig bidragsyter for at tradisjonen med pakker under juletreet på skolen ble en suksess også i år.

Morten William har vært høydepunktet

“Mitt personlige høydepunkt må være når Morten William hadde stand up. Mye av grunnen for det er vel at det har vært noe jeg planla helt siden jeg ble innsatt i vervet, og at det viste seg til å treffe like godt som jeg håpte.” sier Knut Are. Arrangementet ble fullstendig utsolgt, med over 350 solgte billetter.

Gjennom året har gruppen arrangert flere slike eventer – og alt fra rosesalg til FIFA-turneringer har hjulpet på totalsummen. Selv om noen av arrangementene ikke ga mer enn noen få tusen kroner i kassa, er lederen fornøyd med året.

“Litt av profilen har vært at vi ikke ønsker å kun fokusere på resultat, men også det å skape trivelige opplevelser for de som møter opp” (Knut Are Sedsbøe, Leder BIS Charity)

(Teksten fortsetter under bildet)

Stand-up med Morten William (Foto: Kommunikasjonsutvalget)

Søker ny leder

Ett år er snart gått, og det er på tide å skifte gruppen ut med nye, topp motiverte studenter som ønsker å videreføre BIS Charity. Knut Are forteller at året har vært både lærerikt og utfordrende, men at Charity-styret har vært en drøm å jobbe med. Det er med tungt hjerte han forlater stillingen, men føler det er naturlig å gi staffettpinnen videre.

“Det beste tipset jeg kan gi er at det bare er å bruke kreativiteten! Utover det, så vil jeg skrive en erfaringsrapport med hva som var bra og hva som kunne vært bedre fra samtlige av arrangementene vi har hatt i løpet av dette skoleåret” avslutter Knut Are på spørsmål om hva som er hans beste tips til neste leder.

BIS takker Charity for all innsats gjennom året, og ønsker samtlige lykke til videre med både studier og jobb! 

Les mer om vervet og stillingsutlysningen på www.bisverv.com/undergrupper