Chiefs Lacrosse er BI Bergens tøffeste gutter! Laget har siden 2009 hatt sine treninger på Møhlenprisbanen og har siden oppstart bygget seg opp til et av Norges beste og mest seriøse lacrosselag for herrer! Laget kan skilte med førsteplass fra både Studentlekene Trondheim 2015 og Kristiansand Invitational 2013, tredjeplass fra både Bergen Challenge 2013 og Norgesmesterskapet 2015, årets mannlige idrettslag 2014 og ikke minst årets undergruppe 2011!

En plass på laget krever sitt og derfor har Chiefs tryouts ved starten på hvert skoleår hvor vi ser etter de hardeste gutta på skolen! Disse må i hovedsak ha grunnleggende egenskaper vi ser som gunstige for sporten lacrosse og klar for å ofre mye tid til laget og trening.

Når guttene ikke er opptatt med å sanke edelt metall er det ingen som sier nei til et godt samlag, og derfor har laget et stort fokus på det sosiale! Det blir gjennom skoleåret arrangert flere fester og sammenkomster, gjerne sammen med de søte jentene våre i Cheetahs! Å være en høvding krever mye, men med så utrolig mye moro én får lov til å ta del i blir innsats en smal sak å betale!

Kontakt

Leder: Tobias Birkeland Utne
Nestleder: Adrian Liltved
Mail: chiefs.lacrosse.bergen@gmail.com
Tlf: 48236966
Facebook: https://www.facebook.com/bislax/?fref=ts