logo-rm

 

 

 

 

 

 

 

 

Formålet med Retail

Management styret er å skape god kommunikasjon og kontakt mellom de trinnene på linjen, inspirere og engasjere studentene gjennom linjefester, linjeturer, kremmerdagen og varehandelsstipendet. Vi er et styre på seks personer som jobber for å gjøre linjen vår synlig for resten av skolen og for å etablere gode rutiner for fremtidige styremedlemmer og arrangementer.

Årets kremmerdag ble arrangert 13. Februar og inneholdt representanter fra Kløverhuset, Vincci Bergen og Meny, samt mat, gaveposer og lett underholdning. Kvelden ble veldig vellykket, og studentene som var der fikk mye relevant informasjon om mulige retninger karrieren til en kremmer kan gå.

Varehandelsstipendet er noe kun vi på Retail Management er så heldig å ha. Dette er en stipendutdeling der sterke representanter fra detaljhandelen er representert og deler ut stipendet, for to heldige og ekstra flinke og engasjerte elever. Her gjelder det å ikke kun være dedikert til skolearbeidet, men også involvere seg i de mange verv skolen har å tilby. Stipendutdelingen inneholder utdeling, lett mat og underholdning, for så å avslutte på skolens bar, rederiet for en linjefest.

Det er utrolig viktig å engasjere seg i verv under studietiden for å få utfordringer og erfaring med det å jobbe i et team og det å være leder. Retail Management styret er ypperlig for alle som går på Retail Management linjen som ønsker å fremme linjen og studentene på BI. Ny leder blir valgt før sommeren men alle de andre vervene blir fylt i august, slik at alle har like muligheter til å bli med. Dette er et utrolig morsomt og lærerikt verv det er verdt å søke på.

Kontaktinformasjon: 
Leder: Trine Silseth Bergsås
Nestleder:
 Tina Risdal Bauge
Mail: Leder.vhs@gmail.com
Tlf: 
46416690