Næringslivsutvalget: et utrolig givende år

Få et innblikk i hva Næringslivsutvalget oppnådd skoleåret 17/18!

 

Gjennom året har Næringslivsutvalget gått gjennom mange forandringer. Det første store arrangementet i regi av NU var Karrieredagene. Ikke bare gav arrangementet studentene på BI Bergen en unik mulighet til å knytte kontakter med næringslivet, det gav og en inntekt på over 100.000 kr til BI Studentsamfunn. Nå i vinter ble Karrieredagene til et eget utvalg med en egen leder, Vibeke Engeskaug, som vil jobbe målrettet mot KD.

«Grunnen til at jeg ønsket å bli leder var i utgangspunktet fordi jeg ser på KD som en utrolig interessant og lærerik utfordring. Både det å få frie tøyler og kunne starte et utvalg, og å få lage et arrangement som tidligere ikke har blitt gjort før. Er super giret på ta KD til nye høyder» forklarer den nye lederen.

Ved opprettelsen av KD som et utvalg vil det gi nye muligheter til NU. Nå kan utvalget ha fokus på nye samarbeidsavtaler og arrangement som gagner studentene. En av disse avtalene som er helt spesiell er avtalen med Karriere.no. De har sammen med NU laget en karriereportal skreddersydd for BI studenter.

Helt ny Karriereportal

Karriereportalen er å finne på NU sin nettside (naeringslivsutvalget.no), BIS sin nettside og BIS sin facebookside. Her anbefales det sterkt til å ta i bruk denne portalen ved å lage en bruker. Slik sikrer du deg at du enkelt kan finne stillinger som er relevant for deg. Det er heller ikke nødvendig å søke på stillinger selv om du lager en profil, så her har du ingenting å tape.

«Alt i alt har NU hatt et utrolig givende år, det har vært fullt med arrangementer som Karrieredagene, kryptovalutafredag og jobbkveld med Hansa samtidig som et mangfold av bedriftsstands. Selve utvalget har hatt det utrolig gøy både faglig og sosialt og er utrolig stolte over å ha vunnet årets utvalg 17/18 på LEF» sier avtroppende leder Sindre Birkeland.

NU har satt en ny leder Thomas Gjølme, han har store ambisjoner for utvalget og søker stillinger til et nytt utvalg. Er du interessert i et utvalg som er utrolig givende, gull verdt på CV-en og ikke minst sosialt –  så er det bare å søke!

 

Informasjon om stillingene finner dere på NU sin facebook-side.
Spørsmål kan sendes til leder@nu-bergen.no

Stillingene ligger ute på www.bisverv.com/undergrupper, søknadsfrist 6. mai.