Våre nye samarbeidspartnere innen uteliv

Lars-Håkon Fjelltveit er Markeds & Næringslivsansvarlig i BIS Bergen. Her forteller han en raskt hvem våre nye samarbeidspartnere er og hva vi kan forvente ut av dette samarbeidet:

Foto og tekst: Bahar Darabi

Dagens prat med PR & Kommunikasjonsansvarlig og MANA-ansvarlig Lars-Håkon Fjelltveit
P1060861 (1)

Hva fikk deg til å velge akkurat dette samarbeidet?

Det er det egentlig flere grunner til. Jeg hadde en runde rundt med de forskjellige aktørene her i byen, og for BI som studentmasse ble Calibar og Contra enkelt og greit det beste alternativet. Først og fremst kontinuiteten, uansett hvilken torsdag eller tirsdag jeg er på disse stedene, så er bra med folk og dermed 100% stemnings garanti.

Noen andre grunner til du føler at dette valget er for studentenes beste?

Det er rett og slett blitt en tradisjon, der hvor Calibartorsdag har vært tett knyttet med Rederiet og ført til mange gøye og minneverdige fester der opp gjennom årene. Det er også noe med “viben” til disse stedene, det å faktisk kunne føre en samtale i hovedetasjen for så å danse hodet av seg i etasjen under på Calibar, er ikke en mulighet man har så mange andre steder. Også når man sitter foran varmelampene utenfor Contra en regnværsdag , og plutselig føler at man sitter langs kysten på Mallorca, det er noe spesielt med det hele.

Hva kan vi forvente i året som kommer?

I året som kommer kan dere forvente mange gode stunder på både Calibar og Contra. Enten om det er temafest for BI eller en vanlig Calibartorsdag, så kan du forvente å møte noen du kjenner, og ikke minst bli kjent med noen nye.

Litt om avtalens bakgrunn og formål:

Hensikten med denne avtalen er å skape et givende samarbeid mellom Gawan og BIS. Avtalens siktemål er å legge til rette for studentsamfunnet sine studenter, samt å bidra å gjøre studentene oppmerksomme på Gawan sine utesteder.

Hver av partene utpeker kontaktperson/personer:

For BI Studentsamfunn: Lars-Håkon Fjelltveit – mana.bergen@bis.no
For Gawan Holding: Tor Olav Madland – Tor@dovrekapital.no

Dersom undergrupper etc. ønsker å avholde klassefest på Calibar vil Tor Olav Madland være deres kontaktperson. Dette vil da si at arrangementet vil være lukket fra feks.: 20:00 til 22:30, hvor det etter den gitte tiden, 22:30, vil være åpent for andre å komme inn på lokalet. Ta kontakt på mail: Tor@dovrekapital.no