Hvert år rangerer Financial Times den beste businesskolen i Europa og i år befant BI seg på plass nummer 33 av 95, noe som er en utrolig imponerende prestasjon! Etter årets rangeringen er BI nummer 1 i Norge og nummer 3 i Norden.

Vi er utrolig stolte av å få kunne være studentsamfunnet til en handelshøyskole som oppnår slike resultater, og å få medvirke til trivsel og merverdi for studentene som velger å gå her. Det er en god og åpen kommunikasjonsflyt mellom BIS og BI som utgjør godt samarbeid noe som vi skal gjøre vår del for å sørge for at opprettholdes og utvikles.

Vi ønsker å uttrykke en takknemlighet til BI for alt det harde arbeidet de gjør for å sørge for topp kvalitet på fag, forelesere og sørge for flotte campuser og studielokaler. Det tilrettelegger for oss i BIS til å kunne gjøre jobben vår på best mulig måte.

Fredrik Knutsen Hegdal, styreleder for BIS, var meget fornøyd på BI sine vegne:

“BI Studentsamfunn og BI har til enhver tid en tett dialog når det gjelder utvikling og forbedring av det faglige tilbudet for studentene. Det er veldig motiverende å se at målrettet arbeid fra BI gir resultater som setter BI på kartet som norges beste handelshøyskole. En slik internasjonal anerkjennelse gir stor verdi for samtlige studenter som tar en grad ved Handelshøyskolen BI. I disse dager blir det lagt ny strategi for BI og det blir spennende å følge utviklingen i årene som kommer.”