I løpet av et skoleår arrangeres ulike nasjonale eventer:

Fadderuken

På BI Campus’ har vi et fantastisk studentmiljø og dette skal du få bli en del av i høst. Hvert år arrangeres fadderuken for alle nye studenter. Dette er det største sosiale arrangementet ved skolen og i fjor hadde vi rundt 1000 deltakere. Gjennom fadderuken skal du bli kjent med skolen, studiet, medstudentene og studentorganisasjonen. Det er en unik mulighet for alle nye studenter til å bli kjent med likesinnede, i samme situasjon. I løpet av uken knyttes vennskap som varer, ikke bare gjennom studiet, men også videre ut i arbeidslivet.

Vinterlekene

Velkommen til Vinterlekene – BIS sitt vakreste vintereventyr! Hvert år samles flere hundre BISere på det norske høyfjellet for å stå i bakken, oppleve fete konserter, være med på utendørsaktiviteter i snøen, dra på afterski og feste sammen med sine medstudenter. Vi kan garantere god stemning!
Det er Vinterlekenestyret som står for planlegging og gjennomføring av arrangementet. I år var det Bergen som tok over stafettpinnen etter at Trondheim stod som vertskap for fjorårets Vinterlekene. Dette betyr at det i 2017 er studenter fra Trondheim som vil utgjøre sitt års styre.
Vinteren 2016 var første gang vi la arrangementet til Storefjell på Gol. Det ble en stor suksess, og vi håper det kan bli en god tradisjon for fremtidige Vinterlekene-arrangement. Vinterlekene 2016 fant sted fra søndag 31. januar til onsdag 3. februar. Det ble dager fylt med bra musikk fra ulike artister og DJ-er, Vinter-OL i kjent Vinterlekene-stil, pølsegrilling og god stemning i bakken, afterski med stemning som stod i taket og ellers mye moro.

BIS’ Landsmøte

Landsmøtet er BIS sitt høyeste organ, og det avholdes én gang i året. Her tar vi opp saker som omhandler hele organisasjonen. de siste årene har Landsmøtet funnet sted på Gardermoen, og her møtes de engasjerte fra Ledelsene i Bergen, Trondheim og Stavanger over to dager for å diskutere og vedta ulike saker, i tillegg til å stemme inn nye representanter til Sentralledelsen.
Det er Prosjektkoordinator, sammen med resten av sittende Sentralledelse, som har hovedansvaret for planlegging og gjennomføring av møtet. Da dette er vårt høyeste organ kreves en del forarbeid i form av bl.a. sammensetting av sakspapirer og fordeling av delegater. Saker som ønskes tatt opp kan sendes til hr@bis.no innen gitte frister.
Landsmøtet er åpent for alle BIS-studenter. Ønsker du å delta må du selv dekke kostnadene for deltakelsen. Kontakt pk@bis.no dersom du ønsker å bli med.