Tidligere BIS forteller om livet etter studier

lefkrsand

Kan du fortelle kort om deg og din bakgrunn?

– Jeg heter Mari Haugen Bergem er 32 år og gift, har to barn og jobber i Danske Bank. Jeg studerte markedsføring på BI i Trondheim og begynte i banken dagen etter at jeg var ferdig med min bachlorgrad. Jeg begynte som marketingkonsulent og var med å utvikle og lansere vår kredittkortsatsning “365Privat”. Siden har jeg jobbet med forretningsutvikling både i Norge og en kortere periode for konsernet i København. Samtidig jobbet jeg med kommunikasjon for det som da var vår CEO. Min første lederrolle i banken var å ha ansvar for vårt bedriftskundesenter. Senere ble jeg Banksjef på et av bankens største kontor. I dag jobber jeg som rådgiver for vår sjef i Personal Banking.

Hvorfor valgte du å engasjere deg som student?

– Først ble jeg bedt av en god venn som hadde tatt på seg ansvaret for å arrangere NLD i Trondheim om jeg kunne være så snill å hjelpe han med det. Etterhvert ble jeg utfordret av noen medstudenter som gjerne ville ha en trøndersk Leder av Sentralledelsen og som mente jeg var en egnet kandidat!

Hva lærte du av å ha verv i Sentralledelsen?

– Jeg lærte mye om meg selv, hva som motiverer meg og hvilke styrker og svakheter jeg har. Aller mest lærte jeg av alle gangene jeg gikk på trynet, naiv og ambisiøs…

Hvorfor burde studenter søke SL?

– Fordi det er morsomt og fordi du kan lære masse om deg selv og ledelse uten at konsekvensen er så stor om det går galt.

 

Ønsker du å søke på ett av de ledige vervene i Sentralledelsen skoleåret 2015/2016? Send en utfyllende søknad og CV til HR2@BIS.no innen mandag 23. mars kl. 23.59.
Vi gleder oss til å motta din søknad!