Ved klikk på ikonene under finner du våre informasjonskanaler.

fb-artinstagram-logo-transparent-background_zps6befc220snapcodepodcast

 

 

 

Informasjonen som formidles er fordelt som følger:

På Facebook deler vi arrangementer, filmer, bilder og viktig informasjon til medstudentene våre. Det vil i tillegg bli publisert nyheter og tilbud relatert til våre samarbeidspartnere, for å gi god innsikt i hvilke eksklusive tilbud de har som studenter ved BI Trondheim.

På Instagram har vi et lavterskeltilbud med mer underholdende ting, som for eksempel “Ukens bilde”. Det går ut på at våre medstudenter sender inn sine bilder fra studiehverdagen og det beste bildet blir publisert hver mandag! I tillegg bruker vi denne kanalen for å informere om rabattavtaler, gjennomføre konkurranser og promotere arrangementer.

På Snapchat og Instagram sin story vil vi vise alt som skjer i organisasjonen. Det innebærer dekking av ulike arrangementer, aktivitet i de ulike undergruppene og utvalgene og sist men ikke minst, vise frem de flotte studentene ved BI Trondheim.

BIS Podcast:  BI Studentsamfunn benytter også podcasten til en informasjonskanal til hva som skjer på skolen og hva som kommer i fremtiden. Kaj og Espen i “Dekningsbidraget” vil gi deg en morsom og god innføring i hva som nærmer seg.

Studentavisen:   Studentavisen ved BIS Trondheim blir trykket opp i papirformat og i tillegg har de nettside.

Utvalg og undergrupper benytter ofte egne kanaler. Disse finner du på egen side under “Utvalg og undergrupper”.