Her kan du lese litt om hva som har skjedd i løpet av Januar og første halvdel av Februar i BIS Trondheim.

Siden semesteret startet opp har det skjedd masse gøy! Den siste tiden har det all hovedsak vært 3 store arrangementer som må nevnes. I BIS Trondheim ble året åpnet sterkt med BI Ball og Revy 2018 som var en uforglemmelig kveld med god underholdning. Her ble det servert god mat, vi fikk humoristiske innslag fra revyen, auksjon i regi av BIS Charity og ikke minst fortsatte festen i Skybar på Clarion etterpå. Takk til alle for denne kvelden.

 

Ikke lenge etter fulgte et av årets andre høydepunkt – nemlig Vinterlekene. Det var 3 dager med, det som bare kan beskrives som, en heidundranes suksess for alle involverte. Døgnene var fylt med afterski, konserter og annen moro.

Meget nylig arrangerte NLD-utvalget den store og velkjente Næringslivsdagen 2018. Dex Carrington ledet oss gjennom en rekke spennende foredrag holdt av Pia Svärd, Jan Sollid Storehaug, Vidar Hansen og Håvard Abrahamsen. Det ble servert en fantastisk buffet og mange bedrifter sto klar på hver sin stand for i bli kjent med akkurat DEG. Dagen ble en spennende, informativ og kjempegøy – en stor suksess. Næringslivsdagen er en del av næringslivsdagene som strak seg over hele uken. Det vil si at i tillegg til næringslivsdagen arrangerer  utvalgene Næringslivsutvalget og Bull Invest flere spennende foredrag i løpet av uken. Under disse dagene på campus fikk vi bl.a. et foredrag på skolen om hvorfor en bør spare i aksjemarkedet som var utrolig lærerikt.

 

Viktige ting som skjer fremover:

  • Generalforsamlingen til BIS Trondheim finner sted 1. mars – vi ønsker veldig gjerne å minne om at ALLE medstudenter som går på BI Campus Trondheim er velkomne.
  • Vår samarbeidsavtale med The Mint vil være offisielt avsluttet: 09.03.2018.