Her kan du lese litt om hva som har skjedd i løpet av slutten av Februar og Mars i BIS Trondheim.

Nok en måned har gått oss forbi og mye har skjedd – deriblant ble det på Generalforsamling 01.03 satt ny ledelse for kommende skoleår!

Før vi går til presentasjon av vår nye ledelse må vi si litt om hva som har skjedd den siste tiden. Alt fra større begivenheter  som BIS Charity sin Aksjonsuke til mer lavterskel arrangementer som Temakveld. Vi er kommet godt ut vårens semester og enhver student begynner å merke skolearbeidet tar sitt hugg av hverdagen, men det skal ikke stoppe oss fra å skape minneverdige stunder sammen i en travel hverdag.

BIS Charity har i år valgt å støtte Stiftelsen Organdonasjon og arrangerte i den sammenheng Aksjonsuka. Denne uken kan alle studenter plukke med seg en bøsse for å hjelpe de rundt oss som befinner seg i kritiske situasjoner og medvirke til at disse får transplantasjonen de trenger i tide. Uken ble avsluttet med Tipsy på Kino i regi av Sosialutvalget hvor BIS Trondheim fikk disponere en kinosal til å se en komedie med noe godt i glasset. Dette var et nytt arrangement som ble godt mottatt av både studenter og engasjerte. I tillegg har Sosialutvalget blant annet holdt full fyr i tradisjonen BI Quiz på Egon Solsiden, som alltid gir et lite sosialt høydepunkt under travle hverdager i løpet av ukene som går.

Nå nylig ble det arrangert Tema og Markedskveld i regi av Fagutvalget og Markedsutvalget. Temakveld har lenge vært en tradisjon som denne kvelden virkelig toppet seg med fascinerende foredrag om kryptovaluta og ikke bare en, men to komikere – nemlig Jørgen Ep og Jonis Josef! Vi håper at alle koste seg og er vell møtt til neste gang.

Så over til denne måneds hovedattraksjon – ny ledelse for BIS Trondheim 2018/2019!

 


(Fra venstre: Mari Haugdahl Lie, Line Bjerkset Larssen, Espen mauseth, Bjørn André Rasmussen, Otto Johnsen, Sigve Hansen, Sigve Hansen, Rebecca Mosand, Håvard Christiansen) 

Etter inspirerende og flotte appeller ble altså denne gjengen innvalgt som nye ledelse og HR på Generalforsamlingen for BIS Trondheim  og skal sørge for en fantastisk studiehverdag for alle medstudenter på BI Campus Trondheim – vi gleder oss! Disse studentene kommer til å sitte med følgende verv i ledelsen:

Espen Mauseth, Leder
Håvard Christiansen, Økonomiansvarlig
Bjørn André Rasmussen, Fagansvarlig
Ingvild Normann Vardenær (ikke på bildet), PR- og kommunikasjonsansvarlig
Line Bjerkset Larssen, Markeds- og næringslivsansvarlig
Mari Haugdahl Lie, Internkoordinator
Otto Johnsen, Prosjektkoordinator
Sigve Hansen, Eksternansvarlig
Rebecca Mosand, HR-ansvarlig

Disse flotte engasjerte studentene er nå i prosessen med å overlappe med avtroppende ledelse. Her skal de blant annet få en gjennomgang av hvordan skoleåret 2017/2018 har vært samt se på utfordringene for kommende skoleår og hvordan disse bør håndteres.


(Fra venstre: Avtroppende Eksternansvarlig Andreas Larsen Gjerdalen diskuterer kommende skoleår med påtroppende Sigve Hansen på overlappingstur)

Det nærmer seg eksamensperiode med stormskritt, men vi har flere utrolig gøye arrangementer på lager før begynnelsen  av eksamensperioden markeres med tradisjonen «Fylla på Hylla».

Vi ønsker deg en god påske og lykke til videre i semesteret!