Her kan du lese litt om hva som har skjedd i løpet av September og første halvdel av Oktober i BIS Trondheim

September og første halvdel av oktober har vært måneder minnerik som få. Vi har vært så heldig og fått en gjeng fantastiske nye studenter inn som engasjert i organisasjonen vår noe som etterlater ingen tvil om en lys framtid for BIS Trondheim.

Mye av den siste tiden har naturligvis gått med til å få etablert seg i vervet sitt og komme i gang med en fin daglig drift som fungerer i samkjør med studenttilværelsen. Det er på ingen måte plankekjøring etterhvert som ukene går og tidsplaner strammes, men slike utfordringer løses alltid så godt som mulig sammen.

Det har vært flere flotte arrangementer den siste tiden – alt fra mer lavterskel tilbud som “BI Quizkveld på Egon” til større arrangementer som Generalforsamlingen for høsten 2017. Vi takker for et godt oppmøte og fantastisk stemning på alle arrangementer som har vært.

Et av de viktigste arrangementene som har vært er Gledesfestivalen som handler om å sette fokus på psykisk helse. Den ble arrangert i regi av administrasjonen på BI Trondheim i et godt samarbeid med BIS Trondheim. Det var en fantastisk stemning hvor alle bidro og smilebåndene fikk strammet seg hele dagen. Det var stand-up av Rasmus Wold og vi fikk høre en sterk historie fra Ulrikke Falch.Vi fikk oss en påminnelse om at selv om denne dagen setter psykiske problemer i fokus, passerer dette forsterkede fokuset sakte, men sikkert vekk igjen. Når ting går tilbake til normalt betyr det ikke at for eksempel ensomheten til en som sliter går vekk. Vi må ha dette i tankene hver dag og ha øynene åpne for de som har øynene mye lukket.

Under kan du lese en kort oppdatering fra noen av våre engasjerte i ledelsen om hva de har gjort den siste måneden i BIS Trondheim:

Økonomiansvarlig – Einar Borgsø:

“Denne perioden har Økonomiutvalget jobbet videre med den daglige driften av økonomien i BIS. I tillegg har vi jobbet mye mot Generalforsamlingen for å gjøre alt klart av regnskap og budsjetter for framtiden. Videre har vi sett på alternativer for å gjøre refusjonsskjema og andre økonomiske transaksjoner for studentene lettere.”

Fagansvarlig – Kristine Bakken Helland:

“Den siste måneden har gått med til planleggingen av temakveld som vi avholder 26. Oktober. Fagutvalget har også fått seg en ny nestleder – Ahmed Elhadad. Den 13. Oktober deltok noen av oss i Fagutvalget på studentpanelet i Oslo. Dette er et forum hvor BIS og SBIO kommer med tilbakemeldinger på hvordan det går med kurs og undervisning på det enkelte studiested og andre saker vi ønsker å ta opp. Vi diskuterte blant annet informasjon rundt utveksling, valgkurs og kommunikasjonsflyt fra BI.”

PR- og kommunikasjonsansvarlig – Jonas Nilsen

“Den siste måneden har vi jobbet for å holde god struktur og planlegging av daglig drift på våre sosiale medier. I tillegg er det jobbet for å utvikle nettsiden videre og samkjøre den enda bedre inn med facebook og andre sosiale medier da den før har vært litt utenfor utenom utlysningsperioder. Vår egen flotte studentavis Paapir har trykket sin første utgave for semesteret som resulterte i utrolig informativt og spennende lesestoff!”

Markeds- og næringslivsansvarlig – Stian Vestermo:

“Denne måneden har Næringslivsutvalget avholdt skoleårets første bedriftspresentasjon med Coop Midt-Norge. Markedsutvalget er godt i gang med planleggingen av “Markedsuka” som avholdes den 23. – 26. Oktober.”

Prosjektkoordinator – Maren Berg

“I løpet av tiden som har vært har jeg fått satt ny faddersjef for Fadderullan 2018, Kine Leonardsen! Jeg gleder meg til å se hva fadderstyret som blir satt fortløpende får til. BIS Charity har også fått valgt sin organisasjon for skoleåret 2017/2018. Valget ble tatt på generalforsamling og ble Organdonasjon. Jeg har stor tro på et godt samarbeid i tiden fremover.”

Eksternansvarlig – Andreas Larsen Gjerdalen

“Den siste måneden har gått til mye møtevirksomhet, der det har vært diskutert viktige saker som nattbuss, treningslokaler og relasjoner til andre skoler. Jeg har deltatt på Nordic forum i Bergen som her en samlingsplass for Studentorganisasjoner fra Nord-Europa og Sveits. Her ble det mye diskusjoner om hvordan en BIS og de andre organisasjonene jobbet for studentene.”