Årets vinterleker nærmer seg med stormskritt, og leder Stine Sjøthun Sanne (22) gleder seg til å ta i mot BI-studenter på Storefjell 28. til 31. januar, og lover fartsfylte dager på høyfjellshotellet.

Vinterlekene arrangeres av BIS på Storefjell Resort. Studenter fra campus Bergen, Trondheim og Stavanger busses inn til høyfjellshotellet på Storefjell.

-Det er ikke å legge skjul på at det største antallet kommer fra Bergen, men det er derimot det høyeste antallet i forhold til studenter på campus i Trondheim, sier Sjøthun Sanne (bildet).


Sjøthun Sanne forteller at det er ledige billetter til Vinterlekene, men ikke på bussene som frakter studentene. Så vil man på Vinterlekene må man komme seg dit selv. Sjøthun Sanne tror det er mer enn nok for studentene å ta seg til på Storefjell.

– Det endelige programmet kommer straks, men første kvelden vil det hvertfall være konsert. Videre vil det være sprell i bakken med ulikt program mandag og tirsdag, afterki, tema, konserter, lounge, romfester og mye mer. Det er noen som tar med eller leier ski, men kjelkene som vi setter ut er de mest populære. Så vil det jo også være en god del konkurranser og aktiviteter, sier Sjøthun Sanne, som ikke vil røpe for mye av programmet.

Vinterlekene er et selvfinansiert arrangement fra BIS-campusene. Med et team på 21 styrer Sjøthun Sanne en stor skute som snart klapper til kai i Storefjell. Arrangementet styres av folk fra BI-campusene i Stavanger, Bergen og Trondheim.

– Samarbeidet på tvers av campus er utrolig bra, alle er så engasjerte og bidrar noe vanvittig. Kommunikasjonsflyt og planlegging av møter har vært en utfordring på grunn av det store styret vi er. Men i år er det rekord på hvor mye alle skolene har levert av samarbeid og gjennomføring til arrangementet. Så det er mye å glede seg til, forsikrer Sjøthun Sanne, som oppfordrer til å følge med på Facebook fremover for overraskelser.